Skip to content
Начало » Премиум Рали София – Свети Влас и Мария с горещо парти в столицата

Премиум Рали София – Свети Влас и Мария с горещо парти в столицата

Премиум Рали София – Свети Влас събра елитни гости на специална вечеря в престижния столичен ресторант Za Zú. След вечерята, партито продължи с енергичното участие на Мария в клуб „The 1 Exclusive“. Събитието беше отбелязано с присъствието на партньори, приятели и фенове на автомобилния адреналин, които за първи път видяха видеото от пролетното издание „Supercars DreamDrive“. Спиращи дъха планински гледки и мощни автомобили зададоха темпото на вечерта и поддържаха високото настроение.

Premium Rally Sofia St. Vlas Party

В началото на вечерта беше представена програмата за предстоящото международно издание на Ралито. Участниците ще пътуват от Свети Влас до Букурещ по специално изготвен маршрут, включващ разнообразни терени, които ще изпитат техните умения и възможностите на автомобилите. Всички правила и регламенти на Премиум Рали София – Свети Влас са съобразени със закона за движение по пътищата, а високите скорости ще бъдат постигнати на писта „МоторПарк” в Румъния. Освен това, в България ще се проведе драг състезание на затворен и обезопасен терен.

Premium Rally Maria Party

Феновете на събитието ще имат възможност да видят над 50 спортни и екзотични автомобила на яхтеното пристанище „Марина Диневи“ на 20 юни 2024 г. в 12:00 часа, когато ще бъде даден официалният старт на Ралито. За тези, които са по Северното Черноморие, автомобилите ще пристигнат на Морска гара Варна на 21 юни 2024 г. по обяд.

За снимки от партито и повече информация за Премиум Рали София – Свети Влас, следете социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм.

Premium Rally Warm up Party with Maria

Предстоящото рали ще се проведе в периода 19 – 24 юни 2024 г., като основни дестинации ще бъдат Свети Влас, Варна, Букурещ и планинските проходи Трансфагарашан и Трансалпина в Румъния.

Сезон 2024 на Премиум Рали София – Свети Влас се реализира с медийната подкрепа на Dir.bg, Авто.dir.bg, Авто OFFnews, Радио 999, Eurica.me, Motoclub, Autopress 2001, Mobile.bg, Secret.bg, Анонс, Суперколи, Code Fashion, Tuning.BG, Lap.bg, BRI4KA, Trendy News, HiLife, Facing The Sun, Versus Auto, Vipzona, и Full Throttle Bulgaria.

Premium Rally Sofia St. Vlas Party with Maria
Premium Rally Sofia St. Vlas Party Maria