Skip to content
Начало » Екстравагантното събитие PREMIUM RALLY набира скорост

Екстравагантното събитие PREMIUM RALLY набира скорост

След успешния старт в едно от най-актуалните заведения в столицата BESO, организаторите на Premium Rally се отправят към следващата си дестинация от предварителни Събития – новооткрития елитeн бар CANDY в хотел „Кемпински-Зографски“. Бившата сладкарница на Японския е преобразена до неознаваемост в модерен бар за бизнес срещи и луди партита, а на 11 Юни (Вторник) от 20ч. „под флага“ на PREMIUM RALLY ще се проведе и официалното откриване на градината с изглед към централния паркинг. Събитието ще представлява Специална коктейлна вечер с присъствието на познати лицаот бизнес обществото и партньорите на Ралито Car Outlet, City Center Sofia, BG Motorosport, Vilner, Top Gear, Mobile.bg и др. Отново очакваме страхотни автомобили да „радват окото“ на гостите, а студио VILNER са подготвили и изненада – галерия с досегашни проекти, както и уникален изложбен автомобил ръчно тунингован вътрешно и външно от техните професионалисти.
Premium Rally ще се проведе средата на Юли тази година като 60 подбрани участници ще обиколят България минавайки през едни от най-големите градове в страната. Желаещите да се запишат трябва да попълнят формата за участие в техния сайт: premiumrally.com  , а любопитните какво се случва около събитието могат да следяттяхната facebook страница: facebook.com/premiumrally
Очаквайте следващото събитие на 18 Юни (Вторник) в PLANET La Dolce Vita (София)от 23ч.. Повече информация и за него съвсем скоро!Снимки от предното парти в BeSo можете да видите ТУКСнимките са предоставени от David Mirov Photography.