Skip to content
Начало » Екипът на SIN CARS ще участва в Pirelli World Challenge

Екипът на SIN CARS ще участва в Pirelli World Challenge

RACERS EDGE MOTORSPORTS е развълнуван да обяви, че ще се присъедини към Pirelli World Series Challenge през 2016 г. и отборът ще се състезава в клас GTS с новите автомобили SIN R1 GT4.

Racers Edge вече имат поръчани две коли и освен, че ще се конкурират с тях, ще бъдат и ексклузивен дистрибутор на SIN CARS за Северна Америка.

SINR1GT4

Собственикът на тима Джон Мирачи търси нова възможност за своя отбор и начин да вземе по-пряко участие в Pirelli World Challenge. “Оказвали сме подкрепа и за други отбори в Pirelli World Challenge и търсим удобен момент, за да влезем с наша собствена програма. Когато видяхме колата на SIN CARS и прочетохме за нея, бяхме очаровани! Концепцията на автомобила изглежда перфектна за мен; както от гледна точка на пилота, така и за отбора, така че взехме много лесно решение – това е нашият билет за Pirelli World Series Challenge”. Съставът на пилотите все още е в процес на разработване и екипът планира да започне тестове през октомври.

Racers Edge Motorsports е професионален отбор по автомобилизъм и организация, която подготвя състезателни коли, с богата и успешна история, както на пистата така и в бизнеса. Печелили са състезания и шампионати от 25 години насам и техническите им познания и внимание към всеки детайл в подготовката и развитието на състезателни коли, ги прави толкова успешни. Екипът работи от базата си в Deland, Флорида.

SINR1GT4 (1)SIN CARS е международен производител на спортни и състезателни автомобили. Вече в продажба в Европа, първият модел достъпен в Северна Америка ще бъде състезателен автомобил SIN R1 GT4. Допълнителни модели ще се предлагат в близкото бъдеще чрез северноамериканския партньор, Racers Edge Motorsports. Автомобилите, проектирани в България, ще бъдат на разположение за демонстрации и тестове, и ще присъстват на водещи търговски изложения.Чрез сътрудничество между двете компании, Sin Cars ще се развият и установят тяхната марка и автомобили на северноамериканския пазар.