Много адреналин от Премиум Рали София – Свети Влас 2016!

_MG_3629

През изминалия уикенд в Планет клуб София се състоя едно от най-вълнуващите предварителни мероприятия на Премиум Рали София – Свети Влас, а именно официалното представяне на Сезон 2016.

_MG_3689На паркинга пред заведението можеха да се видят суперавтомобилите, които ще вземат участие в новия сезон на Ралито, като Maserati Quatroporte – лице на Motobul и Orlen Oil, Ferrari 488 GTB – талисманът на този сезон, предоставен от Eurolink, Audi RS6, Cayenne Turbo S, Mercedes SL55 AMG, Dodge Viper, BMW M5 Evo Limited, AUDI RS7 Dynamic + и много други. Гостите имаха възможност да се насладят на приятната обстановка на Планет клуб София и да се запознаят с изпитанията, които им предстоят по време на маршрута през Сезон 2016.

_MG_3704Следващото предварително мероприятие на Премиум Рали София – Свети Влас ще се състои този петък в клуб PM от 20:30ч., където ще бъде проведен кастингът за дамски екип на тазгодишния сезон на Ралито. Осем победителки ще спечелят пътуване по целия маршрут на Премиум Рали София – Свети Влас Сезон 2016, лимитирана серия диамантени обеци от GOTO: Бижутерия и Диаманти, както и специално изработени рокли от Boutique Room 11. Част от журито, което ще направи финалния избор, ще бъдат Александър Гагов и Николай Петков, победителите от първият сезон на Ралито с Camaro SS, набиращият популярност актьор от Лондон – Юлиян Костов, Мис Лейди България Силвия Теодосиева и други.

За участие: www.premiumrally.com

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *