Skip to content
Начало » Карбонова престилка за 911 GT3

Карбонова престилка за 911 GT3

Тунинг ателието DMC преоблече Porsche 911 GT3. Проектът е наречен 911 GT3 Velocita и включва редица аеродинамични елементи от карбон, специална ярко червена боя и брутални лети джанти:

Карбоновата престилка е компонент, който често се използва в спортни автомобили като Porsche 911 GT3, за да подобри аеродинамиката и намали теглото на автомобила. Този материал е изключително лек, но в същото време много здрав и устойчив.

Основни параметри на карбоновата престилка могат да включват:

  1. Тегло: Карбоновите фибри са много по-леки от стомана и алуминий, което помага за намаляване на общото тегло на автомобила.
  2. Здравина: Карбоновите фибри са изключително здрави и устойчиви на теглене, което ги прави идеален материал за използване в автомобилната индустрия.
  3. Аеродинамика: Карбоновите престилки могат да бъдат оформени така, че да оптимизират въздушните потоци около автомобила, подобрявайки това стабилност и производителност при високи скорости.
  4. Изглед и дизайн: Карбоновите компоненти добавят модерен и атрактивен вид към автомобила.

Тези параметри обаче може да варират в зависимост от конкретния модел, производител и конкретната конфигурация на автомобила. За точни и актуални спецификации и параметри, препоръчвамe да се консултирате с производителя на автомобила или с официален дилър от където имате планове за закупуване на този спортен автомобил.