Skip to content
Начало » Premium Rally – специално парти и панорамна гледка към София

Premium Rally – специално парти и панорамна гледка към София

Финалното предварително събитие организирано от PREMIUM RALLY SOFIA – SAINT VLAS ще се проведе този Вторник в CORNER Bar|Dinner. Заведението се намира на ъгъла на бул. „Черни Връх” и бул. „Никола Вапцаров” с чудесна панорамна гледка към централните части на столицата. Там познати светски личности, PR-и, медии и участници записани до момента в събитието, ще се насладят на заря, с която ще се отпразнува наближаващия Старт на Ралито. Дрес кодът за гостите е желателно официален и задължително с добро настроение.

Premium Rally Sofia – Saint Vlas се организира със съдействието на CITY CENTER SOFIA, VILNER – Your Style Inside, BG Motorsport, CAR OUTLET, TOP GEAR, AUTO BILD, MOBILE.BG и др.

Събитието ще се състои от 14 Юли до 17 Юли, минавайки през част от най-големите градове в България – София, Пловдив, Стара Загора, Свети Влас и Слънчев Бряг.

Всички желаещи да обиколят маршрута за тази година, могат да попълнят формата за участие на: premiumrally.com, както и да следят за новости около събитието във Facebook страницата на Ралито: facebook.com/premiumrally

Снимките от PREMUM Black Party в PLANET La Dolce Vita може да видите тук: goo.gl/vjlSt

Фотографиите за статията са предоставени от Иван Донев, с любезното съдействие на VILNER – Your Style Inside.