Моделът на Chrysler - 300 Touring закрит
Изпратена от SuperCars
Октомври 22, 2011
В скорошно интервю, главният изпълнителен директор на Chrysler и Lancia Саад Чехаб разкри, че компанията няма да се произведе новия 300 Touring.
Макар че това е тъжна новина, Чехаб намекна, че 300C SRT8, който разполага с 6,4-литров HEMI V8 двигател с 465 к.с. (347 кВт / 471 к.с.) и 465 Нм (630 Nm) въртящ момент - може да се предлагат в Европа.
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
Rolls-Royce нямат планове да намаляват продажбите
Изпратена от SuperCars
Октомври 21, 2011
Главният изпълнителен директор на Rolls-Royce - Торстен Мюлер разкри, че марката няма никакви планове да последва примера на Bentley и да намали продажбите.
Пред Automotive News Europe, Торстен Мюлер заяви: "Бентли до голяма степен заема друг ценови сегмент и нашите клиенти не виждат в нашите автомобили конкуренция на Bentley. Те купуват модели на двете марки."
Rolls-Royce планира да се разраства чрез разработване на нови варианти на Ghost. Все пак, като алтернативни възможности, Мюлер коментира "Дизеловите варианти никога не биха могли да накарат хората да усетят духа на Rolls-Royce" , като концептуалният модел 102EX concept не се очертава да бъде произведен.
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
Mercedes-Benz R230 Black Bison Edition от Wald International
Изпратена от SuperCars
Октомври 21, 2011
Японците от тунинг компанията Wald International са заложили изцяло на аеродинамичното представяне на Mercedes-Benz R230 SL-Class. За аеродинамиката на колата са направени промени в предната броня, добавени са предни спортни калници, странични прагове, като е добавен и спойлер на багажника. Моделът разполага с двойни ауспуси и DTM спортен заглушител. Официално представяне на този изключителен автомобил ще има на SEMA show от 1-4 ноември в Las Vegas.
3 Коментари
0 гласа, средно от 5
Критики към дизайна на новата BMW 3-та серия
Изпратена от SuperCars
Октомври 21, 2011
Критика към новата 3-та серия е една и често се отправят както към новите модели на BMW, така и на Mercedes-Benz - конкретно, че дизайнът не е достатъчно променен.
Главният дизайнер на BMW Адриан ван Хойдонк заявява, че 3-та серия е ядрото на марката и трябва да поддържа определена последователност. Ван Хойдонк нарича промяна в проекта еволюционна: "Това е доста голяма стъпка напред, която оставя "Тройката" идентифицирана като част от семейството на BMW."
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
         
Архив