Audi работи върху TT RS-Plus
Изпратена от SuperCars
Октомври 25, 2011
Audi работи върху разработването на TT RS-Plus, като се появяват все повече подробности около мистериозния модел. Говори се, че колата ще дебютира през 2012 г. и ще включва оптимизиран 2,5-литров двигател, който ще генерира 385 к.с. За да се намали теглото, ще бъдат премахнати задните седалки. Това ще доведе до намаляване на теглото с цели 60 кг. Освен тези подобрения, можем да очакваме и фиксирано задно крило.
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
Нов тунинг пакет за Nissan GT-R с 1000 к.с.
Изпратена от SuperCars
Октомври 25, 2011
Японската тунинг компания BenSopra има свой собствен вариант на GT-R в процес на разработка. BenSopra в момента работят върху боди кита за GT-R, като резултатите са показани на снимката.
Казват, че GT-R ще включва около 1000 к.с. (735,5 кВт) и ще бъде представен на автосалона в Токио през януари 2012 г. BenSopra заявяват на своя уебсайт, че колата ще влезе и в продажба тогава.
С нетърпение очакваме информация за тази разработка, която би трябвало да "изцеди" почти двойно 3,8-литровият туин-турбо V6 агрегат на GT-R, за да достигне обещаните 1000 к.с.
5 Коментари
0 гласа, средно от 5
Разкриха окраската на BMW M Performance Accessories M3 DTM
Изпратена от SuperCars
Октомври 24, 2011
BMW представи M Performance Accessories M3 DTM с нова oкраска за 2012 година и традиционните за М цветове.
Автомобилът беше представен миналата седмица на събитие проведено в Хайделберг, Германия. На събитието са присъствали BMW клиенти, както и някои специални гости.
"Старата школа DTM феновете ще разпознаят по типичните BMW M ивици, че външният вид се базира на оригиналните автомобили BMW M3. Ние сме много горди от този дизайн. Той съчетава традиционното и съвременното по равно. Показва нашите корени, но в съвременен стил." - заяви при представянето й шефът на BMW Motorsport, Йенс Маркард.
Колата се появи и в края на сезона на DTM състезанието на писта Хокенхайм.
1 Коментари
0 гласа, средно от 5
Проектни проучвания за бъдещо Porsche 911
Изпратена от Team SuperCars
Октомври 24, 2011
Група студенти от Мюнхенския университет по приложни науки създадоха свой собствен модел за бъдещето на 911. Екипът е произвел 8 умалените модела, които изглеждат доста интересно.
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
         
Архив