DC Design представиха Avanti - първият индийски суперавтомобил
Изпратена от SuperCars
Януари 07, 2012
В Ню Делхи DC Design разкриха първи детайли около техния суперавтомобил, като преди няколко дни пуснаха и тийзър изображение.
Наречен Avanti, индийският суперавтомобил първоначално ще бъде на разположение с 4-цилиндров турбо двигател Ford, произвеждащ 265 к.с. ( 197 кВт), а след това и с Honda V6 400 к.с. (298 кВт) .
Тялото на колата е направена от алуминий, а панелите на купето са изработени от фибростъкло (GRP). Двигателите ще бъдат изработени във Великобритания и след това ще се изпращат в Индия.
Въпреки скептиците относно този суперавтомобил, Avanti ще бъде на достъпна цена ($56,277 / €43,500)
DC Design планират да произвеждат 200 броя годишно, приблизително една кола на всеки два дни, с надеждите за постепенно изграждане на 2000 броя годишно.
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
Porsche Cayenne II с нов тунинг от Caractere Exclusive
Изпратени от SuperCars
Януари 03, 2012
Белгийските тунинг специалисти специализирани в Audi, Porsche, Volkswagen, представиха най-новата си програма за Cayenne, под името Caractere Exclusive.
Caractere Exclusive разполага с пълен комплект, който се състои от аеродинамичен кит, алуминиеви джанти, спортна изпускателна система и набор от декоративни елементи за интериора от въглерод нишки.
Аеродинамичният кит се състои от пълен комплект за предната броня, задна броня, странични прагове, разширения на калниците и спойлер на покрива.
В допълнение, Caractere Exclusive предлагат спортна изпускателна система.
Cayenne е снабден с CW1 графитени или сребърни колела Caractere 10x22 инчови отпред и 11x22 инчови отзад.
За интериора Caractere Exclusive предлага набор от въглеродни нишки и части, които са на разположение в различни цветови гами.
В бъдеще тунерът ще разшири своята гама, като предложи продукти за Porsche Panamera и Porsche 911 (991).
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
         
Архив