2012 Ferrari California
Изпратена от SuperCars
Октомври 29, 2011
California не е най-вълнуващият автомобил от моделите на Ferrari, но това скоро може да се промени, тъй като голям брой актуализации са планирани за 2012 г.
Според "Car", моделът ще има оптимизиран компютър и нова изпускателна система.
4.3-литров V8 двигател ще произвежда 483 к.с. и въртящ момент от 505 Нм - около 30 к.с. и 20 Нм повече.
Освен, че ще е по-мощен, California се очаква да се олекоти с около 30 кг за по-добро представяне.
Стилът на екстериора ще остане почти недокоснат, като се очакват подобрения на амортисьорите.
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
Chevrolet представи концепции на Camaro и Corvette преди дебюта им на SEMA.
Изпратени от SuperCars
Октомври 28, 2011
Концепциите на Chevrolet Camaro ще включва Camaro Red Zone, който разполага със състезателен пакет, специално "за пистата". Camaro 1LE Concept пък е оборудван за улични състезания, който заимства компонентите от Camaro SS и предстоящите ZL1. Camaro ZL1 Carbon Concept представлява "тъмната страна на ZL1" и разполага с бодикит от въглеродни влакна.
От страна на Chevrolet Corvette е Corvette Carlisle Blue Grand Sport Concept , който идва в Carlisle Blue екстериор с състезателни ивици на Pearl White
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
Най-бързият SLR в света
Изпратена от Team SuperCars
Октомври 28, 2011
Mercedes-Benz SLR McLaren е бил превърнат в този уникален автомобил от партньорство, което включва тунерите Platinum Motorsport, RENNtech, MACarbon и Exotics Boutique.
Аеродинамиката е на Mansory Renovatio Body Kit, докато RENNtech покачва производителността, което включва модифициран компресор. Мощността е около 770 к.с. (574 кВт / 781 PS). При тези показатели четвърт миля се изминава за 10.29 секунди при скорост от 134 mph (216 km / h).
RENNtech ъпгрейдва предаването, за по-гладко прехвърляне на мощността върху задвижващите колела, като добавя също и регулируемо хидравлично окачване на 3 степени.
Колелата са с 20-инчови Agetro M140 моноблок джанти.
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
Изтече информация за Toyota FT-86
Изпратена от SuperCars
Октомври 28, 2011
В интернет се появиха снимки на Toyota FT-86, още преди официалното и представяне на автомобилното изложение в Токио.
Очевидно, взети от предстоящите брошури на Modellista, изображения разкриват спортното й купе, като външният вид имитира FT-86 II, но предната част е ревизирана значително, за да бъде по-малко агресивна и по-привлекателна. За съжаление, няма технически данни, но FT-86 се очаква да бъде оборудвана с 2-литров двигател боксер с около 200 к.с
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
         
Архив