McLaren забавя производството на MP4-12C
Изпратена от Team SuperCars
Октомври 26, 2011
McLaren MP4-12C е една от най-очакваните суперколи в близкото минало, но редица проблеми водят до забавяне на пратките.
Според Auto Week, компанията е била принудена да ограничи производството, тъй като се опитват да се определят няколко технически въпроса. Директорите на Макларън обаче твърдят, че проблеми с безопасността не съществуват.
По-конкретно оплакванията са от механизмите за отваряне на вратите, кондензация във фаровете и падане на акумулатора. Въпреки това, проблемите могат да бъдат далеч по-големи и включват неизправности с имобилайзера, спирачните маркучи и навигационната система.
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
Chrysler и Fiat на шоуто в SEMA - по нещо за всеки
Изпратена от SuperCars
Октомври 26, 2011
Chrysler обяви плановете си да представи повече от 30 модифицирани превозни средства на шоуто в SEMA.
Някои от представените модели са:
За начало, Chrysler 300 SF6, който се базира на 300S и разполага с 5.7-литров HEMI V8, кожени седалки Katzkin, черна пиано тапицерия и аудио система Kicker.
За Dodge Durango Tow Hook, инженерите са инсталирали черна пиано решетка, спортно окачване и 22-инчови лети джанти с гуми Pirelli.
Улично ориентираният Ram 392 Quick Silver включва спортна изпускателна система и HEMI V8 с 470 к.с. (350 кВт / 477 PS). Други акценти са алуминиевият преден капак, Mopar бодикит и спирачки от Brembo.
1 Коментари
0 гласа, средно от 5
Нова визия за Evogue - агресивен стил и 22-инчови джанти
Изпратена от SuperCars
Октомври 26, 2011
От Merdad обявиха подробности относно предстоящия стайлинг пакет за Range Rover Evoque.
Наречен Mеr-Nazz, кросоувърът разполага с аеродинамичен бодикит с нови брони, вентилирана качулка и ревизирани странични прагове.
Цената остава мистерия, но се очаква повече яснота през близките месеци.
2 Коментари
0 гласа, средно от 5
Mercedes-Benz ще произвежда MLC-Class SUV в завода в Алабама
Изпратена от Team SuperCars
Октомври 25, 2011
Новият модел MLC Coupe SUV ще се конкурира с успешния BMW X6 на пазара.
Компанията-майка Daimler обяви, че ще разшири производството на Mercedes-Benz в завода в Тускалуса, Алабама, за да се включи новият пети модел.
Германският автомобилен производител ще инвестира 350 млн. долара в завода и ще създаде 400 нови работни места за допълнително производство. Заводът е мястото, където Mercedes-Benz в момента изграждат M-, R-и GL-Class модели (ML-Class се нарича M-Class в Северна Америка). Mercedes-Benz също има планове за производството на C-Class, започващо през 2014 г..
Daimler вече обяви инвестиция от 2 млрд. долара за разширяване на производството в завода Тускалуса по-рано тази година. $ 350 милиона долара инвестиции за новия модел са част от тази експанзия.
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
         
Архив