Mazda ще представи MX-5 Spyder и Turbo2 на SEMA
Изпратена от SuperCars
Октомври 30, 2011
Mazda обяви плановете си да представи MX-5 Spyder и Turbo2 на автомобилното изложение SEMA.
MX-5 има нова предна броня, ревизирани странични прагове и тонирани фарове. Моделът е оборудван и със спирачки Brembo и джанти Advan Racing.
Turbo 2 е обновен с преден спойлер, удължени странични прагове и издадено задно крило. Можем също така да очакваме спирачки Brembo , седалки Katzkin и един от "най-мощните турбо двигатели на Mazda".
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
2012 Ferrari California
Изпратена от SuperCars
Октомври 29, 2011
California не е най-вълнуващият автомобил от моделите на Ferrari, но това скоро може да се промени, тъй като голям брой актуализации са планирани за 2012 г.
Според "Car", моделът ще има оптимизиран компютър и нова изпускателна система.
4.3-литров V8 двигател ще произвежда 483 к.с. и въртящ момент от 505 Нм - около 30 к.с. и 20 Нм повече.
Освен, че ще е по-мощен, California се очаква да се олекоти с около 30 кг за по-добро представяне.
Стилът на екстериора ще остане почти недокоснат, като се очакват подобрения на амортисьорите.
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
Chevrolet представи концепции на Camaro и Corvette преди дебюта им на SEMA.
Изпратени от SuperCars
Октомври 28, 2011
Концепциите на Chevrolet Camaro ще включва Camaro Red Zone, който разполага със състезателен пакет, специално "за пистата". Camaro 1LE Concept пък е оборудван за улични състезания, който заимства компонентите от Camaro SS и предстоящите ZL1. Camaro ZL1 Carbon Concept представлява "тъмната страна на ZL1" и разполага с бодикит от въглеродни влакна.
От страна на Chevrolet Corvette е Corvette Carlisle Blue Grand Sport Concept , който идва в Carlisle Blue екстериор с състезателни ивици на Pearl White
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
Най-бързият SLR в света
Изпратена от Team SuperCars
Октомври 28, 2011
Mercedes-Benz SLR McLaren е бил превърнат в този уникален автомобил от партньорство, което включва тунерите Platinum Motorsport, RENNtech, MACarbon и Exotics Boutique.
Аеродинамиката е на Mansory Renovatio Body Kit, докато RENNtech покачва производителността, което включва модифициран компресор. Мощността е около 770 к.с. (574 кВт / 781 PS). При тези показатели четвърт миля се изминава за 10.29 секунди при скорост от 134 mph (216 km / h).
RENNtech ъпгрейдва предаването, за по-гладко прехвърляне на мощността върху задвижващите колела, като добавя също и регулируемо хидравлично окачване на 3 степени.
Колелата са с 20-инчови Agetro M140 моноблок джанти.
0 Коментари
0 гласа, средно от 5
         
Архив