Audi демонстрира RS5 Cabrio.
Изпратени от Team SuperCars
Ноември 14, 2012
Новият модел разполага с доста лек гюрук, който се отваря и затваря за 15 скеунди при скорости до 50 км/ч. Суперкабриото предлага модерни диодни светлини за шофиране през деня и нова селекция от 19-цолови алуминиеви колела. Други елементи са задния дифузьор, изходящите тръби на ауспуха с овална форма и разположения на задния капак карбонов спойлер.

Интериор: Моделът предлага нов масивния волан, а облицованите с кожа и алканатара спортни седалки, както и карбоновото табло предлагат уникален комфорт и лукс. Забелязва се и дефлектор, чиято позиция е на челното стъкло.

Двигател: 4,2-литров V-осмак, произвеждащ 450 к.с. и 430 Нм максимален въртящ момент. Агрегата е куплиран със седемстепенна S-tronic скоростна кутия и перманентно двойно предаване на колелата (quattro) характерно за Audi.
Скоростни показатели: от 0 до 100 км/ч за 4,9 секунди. Максималната скорост е 250 км/ч. и разбира се е ограничена по електронен път. По желание на купувача ограничителят може да бъде премахнат и максималната скорост достига 280 км/ч.


Стартовата цена е 88 500 евро, а продажбите започват в началото на следващата година
0 гласа, средно от 5
Архив