2020 Le Mansory

Клиентите се бориха усилено, за да се докоснат до Ford GT. Американската компания ограничи предлагането до такава степен, че дори упоритите колекционери трудно попаднаха в списъка на чакащите. Изненадващо е, че легендарната тунинг фирма Mansory успя да се сдобие с няколко екземпляра, които да доработят!

Те са кръстили своето творение Le Mansory. Ford GT, а доработката отдава почит на историята на Ford GT в Льо Ман. Лимитираната серия от едва 3 автомобила получава пълен набор от подобрения по каросерията и производителността.

Добавени са допълнителни 5 см ширина, нов преден капак и комплект фарове. Покривът има два гигантски отвора, а отзад е монтиран огромен спойлер.

Двигателят V6 на тунингования Ford GT има леко увеличение на мощността – от 656 к.с. на 710 к.с. поради модификации, направени в системата за управление. Максималната скорост се увеличава до 354 км/ч, въпреки очевидната аеродинамична неефективност на добавеното по-голямо задно крило.

Вътре Le Mansory е изцяло оборудван персонализирана бяло-синя алкантара и уникални акценти от въглеродни влакна. Както винаги, цената е строго пазена тайна, но предвид нивото на майсторство, което явно е влязло в проекта, се очаква тя да е много висока.

Галерия:

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.